Zendingen en retourzendingen

Zendingen en retourzendingen

Levertijd:


Momenteel verwerken en verzenden we bestellingen van maandag tot en met vrijdag, met uitzondering van feestdagen. Bestellingen worden geleverd van maandag tot en met zaterdag. Bestellingen die op werkdagen voor 13:00 uur worden geplaatst, worden dezelfde dag verzonden. Bestellingen die na 13.00 uur worden geplaatst, worden de volgende werkdag verzonden. Alle bestellingen voor feestdagen worden binnen 2 werkdagen verzonden.


Als je bestelling niet op de geplande dag is aangekomen en je de bevestiging van de verzending hebt ontvangen, is je bestelling onderweg en kan deze worden gevolgd op de de website van de koerier aan de hand van de gegevens op de bevestigingsmail die je hebt ontvangen na je bestelling.


NIO Cocktails is niet verantwoordelijk voor vertragingen in de levering of wanneer de levering niet aankomt, hoewel we er alles aan zullen doen om eventuele ontbrekende leveringen te verhelpen.


In het geval dat een product beschadigd aankomt bij de klant, verbindt NIO zich ertoe om op eigen kosten een nieuwe intacte bestelling uit te stellen.


De goederen die aan NIO Cocktails worden geretourneerd, worden geretourneerd tegen betaling van nieuwe leveringskosten die door de koper betaald worden.


Zoals elke goede barman zijn we hier om naar je te luisteren. Voor verzoeken met betrekking tot leveringen, stuur ons een e-mail naar shop@nio-cocktails.com.